Massage Vlissingen

Gun jezelf een momentje 'mij'

Massage in Vlissingen, en omstreken. Voor vrouwen van alle leeftijden, die op een bewuste en gezonde manier voor hun lichaam en geest willen zorgen.

Kies eens bewust voor rust in plaats van drukte, voor ontspanning in plaats van stress en voor een momentjes voor jezelf in plaats van to do lijstjes.
Dus kies voor een massage in Vlissingen voor een ‘’MomentjeMij’’ en laat jezelf verwennen.

Mijn naam is Myrthe en ik heet u van harte welkom in mijn praktijk.
MomentjeMij is prachtig gelegen in een rustige natuurlijke omgeving, vlakbij het strand en net over de sluizen vanaf het station van Vlissingen.

De reden waarom ik er voor gekozen heb in mijn praktijk alleen vrouwen te behandelen is omdat ik heb ervaren dat ik vaak intuïtief de vrouw en haar ‘zijn’ heel goed aanvoel. Het is alsof haar lichaam tot mij spreekt en we samen een dialoog aangaan. De gastvrijheid in combinatie met de kwalitatief weldadige massage maakt dat de gasten graag terugkomen. Dat is mijn massage in Vlissingen.

Massages

Ik masseer vanuit het hart, met respect en toegespitst op jouw wensen met als doel: klachten en pijn te verminderen en je een weldadige ontspanning te laten ervaren. Bij MomentjeMij kun je terecht voor diverse massages.

Arrangementen

De arrangementen zijn zodanig samengesteld dat ze altijd een toegevoegde waarde hebben.
Arrangementen zijn combinaties van massage met een andere massage of behandelmethode en/of verwen-momenten/acties.