Massage informatie

Maak een afspraak

MASSAGE
De genezende kracht van aanraking en liefdevolle aandacht

 

Door de genezende kracht van aanraking en diepe ontspanning wordt het zelfhelend vermogen geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat vermoeidheid, stress, lichamelijke symptomen of -klachten verminderen.

Door massage worden blokkades opgeheven en ruimte gecreëerd voor ontspanning. Omdat we allemaal anders zijn is een massage altijd een unieke ervaring. Je voelt je gelijk beter na een behandeling want bij masseren komt ook het gelukshormoon oxytocine vrij.

De massages zijn van holistische aard en de behandelingen worden op een massagetafel uitgevoerd in een sfeervolle praktijk. Je kunt je laten masseren voor algehele ontspanning of specifieke klachten. Bij de massages worden verschillende technieken gebruikt afhankelijk van het beoogde doel. Samen kunnen we overleggen welke massage het beste bij je past.
Zie hier het massage overzicht.

 

Een gezonde levensstijl bestaat uit een balans van gezonde voeding, lichaamsbeweging en massage. Massage zorgt voor ontspanning, de spierspanning te balanceren, voor een goede bloedcirculatie, afvalstoffen af te voeren en de juiste pH-balans te bereiken en ondersteunen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. 

 

 

N.B: Bij ziekte, zwaardere klachten of medicijngebruik is het raadzaam vooraf uw arts te raadplegen.