Zomer Yoga Detox Kuur

Maak een afspraak

Welkom Zomer Yoga Detox kuur!

Op dit moment worden er geen detox kuren gehouden binnenkort wel een Retreat. Wekt dit uw interesse? En heeft u vragen hierover neem gerust contact op via deze contact link. 

Ja! De zomer komt er weer aan! 

Heerlijk in de zon, het buiten leven, op vakantie gaan, op een terrasje zitten, buiten eten, slenteren op de lijn van eb en vloed.
Tijdens de koudere maanden hebben we ons vaak dikker ingepakt en steviger gegeten. Nu voelen we echter weer de behoefte onze huid aan de zon bloot te stellen. Ook neemt de behoefte aan vitaliteit en fit zijn toe. Kortom je hebt zin in de zomer en een gezonde stralende zomerse lookWaar denken we dan aan? Juist een Detox! Maar wat houdt een Detox eigenlijk in?

Een detox kuur

Binnen de wetenschap is er nog geen duidelijk bewijs over het effect van detoxen.
Een gezond lichaam zorgt er zelf voor dat het de meeste gifstoffen afvoert via de lever, de nieren, de darmen, huid, nagels en haren d.m.v. ontlasting, urine en zweet. Waarom dan toch zo’n kuur doen?
Iedereen die weleens een detoxkuur heeft gedaan zal je bevestigen dat je je hier écht beter door voelt!

Het doel van een detox is om je lichaam o.a. meer te ontgiften. Het is geen dieet maar een andere, bewustere manier van eten en bewegen. Door bewust gezond te eten, drinken, ontgiftende supplementen, goede ademhaling, gericht bewegen en massages, geven we onze stofwisseling en immuunsysteem een extra boost en helpen ons lichaam hiermee zich beter van de hinderlijke en overbodige afvalstoffen te reinigen. Hierdoor wordt de pH waarde verbeterd, kunnen sommige gezondheidsproblemen verminderen, verliezen we vaak wat pondjes bij overgewicht, wordt de huid mooier, de buik rustiger, slapen we beter en voelen we ons m.n. blijer, zelfverzekerder en energieker.

Een all-in detox programma 

Tegenwoordig zijn er allerlei soorten detoxkuren en deze worden overal aangeboden. MomentjeMij heeft er daarom voor gekozen een all-in programma met persoonlijke coaching aan te bieden waarbij naast de lichamelijke reiniging ook aandacht besteed wordt aan hoe je jeZelf goed voedt, het creëren van autofagie, de opbouw van energie en het beperken van stress en het komen tot meer onthaasting en ontspanning, vanuit een bewuste basis.

We gaan dit doen door het bewust vermijden van vervuilende stoffen, gezonde en voedzame zelfbereide voeding te eten (de recepten worden je toegestuurd), water en kruidenthee te drinken. Gedurende deze 4 weken kuur worden er 3 x per week speciale yogalessen gegeven die dit ontgiftingsproces ondersteunen én je leren stress te beperken.
Ook krijgt iedere deelneemster aan ‘Welkom Zomer’ een persoonlijk haptotherapeutisch- en voedingsadvies én 1 x per week een massage die de kuur ondersteunt en tevens voor een heerlijke ontspanning zorgt.

Zomer Yoga Detox kuur

Deze 28 dagen kuur is geschikt voor iedere vrouw die zich bewust en lekker in haar vel wil voelen. 
Mijn quote is ”Ik heb besloten om gezond te zijn, omdat het goed is voor mijn geluk!”  
Dit gun ik iedereen. Daarom dit geweldige aanbod: Als je je inschrijft voor 1 juni, kun je deelnemen aan de
‘WELKOM ZOMER’ yoga-detox-kuur voor slechts 333,- euro. 
Dit is een pakketkorting van ruim 100,- euro !!! 
Reageer snel want het aantal plaatsen is beperkt.

Accepteer wat er los komt!

Hou er rekening mee dat ontgiften gepaard kan gaan met tijdelijke fysieke verschijnselen zoals pukkeltjes, sterkere of mindere menstruatie, extra zweten, hoofdpijn of andere pijntjes en/of vermoeidheid. Ook kan men sneller geïrriteerd zijn of kan het andere emoties losmaken. Bereid je dus voor op deze detox, accepteer wat er los komt en neem er je tijd voor. Een goede all-in detox heeft een geleidelijke op- en afbouw en duurt tenminste 28 dagen.

Je kunt je aanmelden op, of nadere informatie vragen via de link hierboven.

Let op! Raadpleeg voor deelname eerst je huisarts bij: zwangerschap, borstvoeding, ernstige lichamelijke klachten, medische behandeling en/of een eetstoornis.

Warme groet, Myrthe

”Ik heb besloten om gezond te zijn, omdat het goed is voor mijn geluk!”