Haptonomie Vlissingen

 
Maak een afspraak
‘Het leren van de affectiviteit van leven aan jezelf terug te geven’.
 

MomentjeMij Haptonomie Vlissingen,

Zit jij met een probleem en heeft het indirect te maken met de gebieden van jouw denken, voelen of doen? Lees dan verder en kijk of het onderstaande je aanspreekt!

 

Wat is haptonomie? 

Haptonomie gaat over het maken van een balans tussen voelen, denken en doen. Als voelen, denken en doen in balans zijn en op elkaar aansluiten zijn we op ons best!

Bij klachten die te maken hebben met balans tussen deze kan haptotherapie helpen.

Bij haptotherapie wordt er door bewegingsoefeningen, gesprekken en aanraken de ontwikkeling van het voelende vermogen gestimuleerd. Al voor onze kindertijd is dit vermogen de basis om te kunnen leren.
In therapie krijg je inzicht in je eigen gedrag en problemen die te maken hebben met het voelen, denken en doen en de balans daartussen. Door het voelend vermogen te ontwikkelen leer je ‘jouw eigen speciale manier’ om anders met een klacht om te gaan.
Naast een balans te creëren tussen voelen, denken en doen gaat het tijdens de coaching in de haptotherapie ook om ‘willen leren durven’. Gedurende de individuele begeleiding ga je je eigen mogelijkheden, remmingen en beperkingen in samenwerking zien.

Zie deze video: Wouter de Graaf, ‘Wat is haptonomie?’ 

 

Wanneer kan Haptotherapie helpen?

In de Haptonomie worden haptische therapie vormen gebruikt als ondersteuning bij problemen zoals:
– stress of burn-out,
– overbelasting,
– dip en depressie
– relatie problemen,
– trauma,
– omgang met conflicten
– gebrek aan zingeving,
– het herkennen van gevoelens,
– omgaan met boosheid,
– grenzen stellen en
– problemen tussen levensfasen.

Is dit wat je zoekt? Maak dan een afspraak voor een intake.

Wil je informatie of een afspraak maken, dan kun je hier contact met mij opnemen. Van harte welkom bij MomentjeMij. Haptonomie Vlissingen.