Anti cellulitis

Bindweefselmassage
Maak een afspraak

Anti cellulitis

 

Bindweefselmassage Vlissingen

Anti-cellulitis-bindweefselmassage-vlissingen is een combi van massagevormen met o.a. cupping en een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en versteviging.

Deze massage is o.a. goed als je veel spanning bij je draagt, veel zit en weinig beweging hebt, (aanleg voor) cellulitis hebt, verklevingen hebt, het gevoel hebt dat je afvalstoffen niet goed afgevoerd worden of voedingsstoffen slecht opneemt, een stevigere huid wilt, gewrichtsklachten hebt en is ook heel heilzaam bij migraine of voor een betere doorbloeding.

De techniek die gebruikt wordt kan gevoelig zijn. Bindweefsel massage vindt plaats dmv een haak-trek beweging en/of cupping waardoor de wat dieper gelegen huiddelen geactiveerd worden. Dit verbetert de doorbloeding, de opname van voedingsstoffen en loslaten van afvalstoffen enorm!

Behandeling anti-cellulitis-massage-vlissingen in kuurvorm;
Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefsel-massages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal zes tot twaalf behandelingen. Een kuur bestaat uit een keer per week bindweefselmassage gedurende drie/vier weken, met daarna een rustpauze van drie weken. Vervolgens weer drie/ vier weken, een keer per week behandelen. Wanneer dit nodig blijkt, kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

Bindweefselmassage werkt ook heel goed in combinatie met een detox!

Wil jij deze zomer ook graag een behandelingskuur?!
Vraag naar de mogelijkheden?

Zie hier meer informatie over: Cupping of andere massage zoals: Ontspannende massage of Zweedse massage.
Meer weten over ervaringen lees MomentjeMij recensies op Google.

 

Zie maand Actie KORTING