Arrangementen

Maak een afspraak

Voedings- ontspanning en bewegingsadviezen

Deze adviezen hebben als doel om de lichamelijke- en geestelijke souplesse te bevorderen en het totale welzijn te verbeteren. Deze adviezen zijn altijd strikt persoonlijk en worden speciaal afgestemd.

Yoga Coaching

‘Het leren van de affectiviteit van leven aan jezelf terug te geven’.

Yoga coachen is een een combinatie van yoga lessen en haptische massage of haptonomie (Haptotherapie vormen). Hierin staat centraal: in contact staan met je eigen lichaam, je gevoelens, het vermogen om in contact te zijn met anderen en tevens bij zichzelf te blijven, jezelf niet weg te geven of alles op je te nemen of in de ander te verdwijnen.

Juni/Juli kennismaking Actie

Energetische Massage Vlissingen

Heb je wel eens een energetische massage gehad?
Wat is een energetische massage?
Het zenuwstelsel reageert op energie. Tijdens een energetische massage wordt er bewust gewerkt met de energieën in het lichaam. De bedoeling is om energie te laten stromen, de energiekanalen vrij te maken en blokkerende energie af te voeren. Het doel van een energetische massage is balans te creëren tussen lichaam en geest. Deze massage wordt ervaren als een rustgevende maar diepgaande massage die soms best wat los kan maken. Bijvoorbeeld: warmte, kou of emotie. Ik behandel de energiepunten in het lichaam. Daarnaast is de massage voorzien van rustige strijkingen en wat andere technieken om de energie beter te laten stromen. 

Maak kennis met de energetische massage van +/- 2 uur voor:

€ 80,-

 

Geldig van: 1 juni t/m 31 juli

Zie ook het massageoverzicht

Kies je eigen arrangement!

Zo kun je o.a. kiezen voor een Ayurvedische massage + Voedingsadviezen, of een Hoofdpijnmassage + Meditatieoefeningen, of yoga coaching een combinatie van yoga + haptische massage/haptonomie .

In principe zijn alle combinaties mogelijk.

Mocht je daarover nog vragen hebben bel of mail me gerust.

Yoga @ the Beach!

 We beginnen in juni wrs 12 juni t/m september
Plaats Vlissingen Van 9.00-10.00 s’ ochtends
Yoga lessen zijn dinsdags en donderdags. Bestaan uit: Meditatie/visualisatie, ademoefeningen, yoga houdingen, ontspanning/meditatie en sluiten af m
et een lekker theetje. Omdat we weer afhankelijk zijn wil ik de groep niet te groot hebben. Zodat we evt de yoga naar binnen kunnen verplaatsen. Wil je mee doen?! Er zijn een beperkt aantal plaatsen.
Aanmelden: kan via onderstaande link.
Meer informatie volgt…! Heb je vragen, stel ze gerust. Een warme groet! Namasté
t.