Arrangementen

Maak een afspraak

Voedings- ontspanning en bewegingsadviezen

Deze adviezen hebben als doel om de lichamelijke- en geestelijke souplesse te bevorderen en het totale welzijn te verbeteren. Deze adviezen zijn altijd strikt persoonlijk en worden speciaal afgestemd.

Cupping Therapie (vanaf juli)

Dit is een eeuwenoude geneeswijze die leidt tot vernieuwde energie. Een fantastische manier om het lichaam systematisch te reinigen en van giftige/afval stoffen te ontdoen en de doorbloeding sterk te verbeteren.

December Actie

90 min. Ayurvedische massage in combinatie met het bepalen van je constitutie

Ayurvedische constitutie:
Onder welk type val jij?

De schijf van 5 is bij steeds meer mensen bekend als een achterhaald begrip. 

En dit is ook wel logisch. Want iedere mens, al kijk je alleen naar de buitenkant, wordt getypeerd door bepaalde persoonlijke karakteristieken. 
Logischerwijs hebben verschillende voedingsstoffen dan ook een andere uitwerking. 

De Ayurvedische kennis is gebaseerd op vedische geschriften die teruggaan naar 3000 jaar voor Christus. Dit is een holistische leer die in het Westen steeds meer aanhangers heeft omdat velen er baat bij hebben. 

De principes van Ayurveda zijn universeel en iedereen die een gelukkig, gezond en inspirerend leven wenst, kan hiervoor de wijsheid van de Ayurveda gebruiken.

Waarom is het juiste eten zo belangrijk?

Zowel op geestelijk niveau als fysiek niveau beïnvloed voeding onze gesteldheid. Denk hierbij aan vrolijk en vitaal zijn of je juist down en depressief voelen. 

Kun je niets hebben, ben je vaak moe en voel je je snel geïrriteerd of voel jij je juist enorm rustig en geduldig en kun je de hele wereld aan? Hoe jij je voelt, je uithoudingsvermogen, stressgevoelig, speelsheid, de gesteldheid van je organen, de gezondheid van je haar en je lichaam, dit alles komt grotendeels voort uit jouw eetpatroon. 

De uitdrukking: ‘je bent wat je eet’ is dan ook geen fabeltje. Het is werkelijk heel belangrijk waarmee jij jezelf voed! 
Velen van ons staan nog steeds niet stil bij wat ze eten. Wat jij eet en ook wat je tot je neemt (bijvoorbeeld waar voed jij je mind en body verder mee?) heeft echt invloed op je totale constitutie.

Vaak hoor je ook dat mensen juist als zij niet lekker in hun vel zitten, ze ook minder goed hun voeding uitkiezen. Dit maakt het in feite alleen maar erger. Juist als jij je niet fit voelt dan is goede voeding echt een noodzaak. 
Maar natuurlijk is het nog beter het niet zo ver te laten komen. 

Daarom is het belangrijk te weten tot welk constitutie-type jij behoort, zodat je de juiste voeding kunt kiezen.

En als je weet welk type je bent, kun je vaststellen wat er uit balans is en kun je dit herstellen. 

Want wie wilt er nu niet blij, gelukkig, geïnspireerd en gezond door het leven gaan? Dit wens je toch voor jezelf? En gun je iedereen toch?

Zie ook ayurvedische massage

90 min Ayurvedische massage met constitutie
Geldig van: 21 november t/m 24 december

€ 99,-

 

Kies je eigen arrangement!

Zo kun je o.a. kiezen voor een Ayurvedische massage + Voedingsadviezen, of een Hoofdpijnmassage + Meditatieoefeningen, of een Zweedse massage + Het laten verven van wenkbrauwen en wimpers.

In principe zijn alle combinaties mogelijk.

Mocht je daarover nog vragen hebben bel of mail me gerust.